• Dnes je: Piatok 19. apríla 2024 meniny má Jela

Aká ste žena podľa mesiaca, v ktorom ste sa narodili

Aká ste žena podľa mesiaca, v ktorom ste sa narodili

Platí to aj na vás?

Každá žena má iný štýl, iný názor alebo iné myšlienky.

Ale niektoré vlastnosti majú spoločné a tie vieme odhaliť aj pomocou mesiaca, v ktorom sa narodili.

Prečítajte si, čo vystihuje konkrétne každý mesiac v roku. Platí to aj na vás?

Typ ženy podľa mesiaca narodenia:

Január

Dámy narodené v januári sú ambiciózne, konzervatívne a seriózne. Chcú kritizovať, ale nechcú hovoriť o svojich pocitoch a často sú uzavreté. Zriedkakedy sa hnevajú, ale majú rady v blízkosti ľudí, ktorí zdieľajú rovnaký pohľad na život ako ony.

Február

Tieto ženy sú veľmi romantické, no mali by ste pri nich zaobchádzať s trpezlivosťou, pretože ich meniace sa nálady nie každý chápe. Dokážu abstraktne myslieť a keď ich zradíte, už ich nikdy neuvidíte.

Marec

Ženy narodené v tomto mesiaci majú silnú charizmu a šarm, sú oddané a lojálne. Ťažko znášajú sklamanie v láske. Tieto ženy sú roztomilé aj keď ich rozrušíte, ale v skutočnosti je radosť žiť s osobou, ako je táto.

Apríl

Tieto ženy sú diplomatky a majú jednoduchú komunikáciu. Sú veľmi úzkostlivé, ak raz niečo praskne, radšej sa vzdialia. Aprílové dievča bude pre vás ten najšťastnejší človek na planéte. Iba tým, ktorí si to zaslúžia, otvoria svoju dušu.

Máj

Ženy narodené v máji sú veľmi vytrvalé a verné svojim zásadám a sú veľmi pekné po fyzickej stránke. Avšak, v kombinácii s ich obtiažnym charakterom sa stávajú nebezpečné pre každého človeka, ktorý sa do nich zamiluje, pretože si to bude pamätať do konca života.

Jún

Tieto ženy sú veľmi kreatívne, komunikatívne a zvedavé. Ale veria, že to je správne – lepšia pravda povedaná tvárou v tvár, než reči hovorené za chrbtom. V láske sú veľmi nebezpeční hráči. Mužov majú ako hračky vo svojich rukách.

Júl

Tieto dievčatá sú veľmi úprimné a nepúšťajú si ľudí blízko tela. Sú tajomné, veľmi inteligentné, krásne a na vyššej úrovni ako ostatné. Nechcú konflikty a sú zdvorilé ku každému. Ak sa do tejto ženy zamilujete, najväčšia chyba bude, ak ju podvediete, pretože ju stratíte navždy.

August

Unikátna kombinácia veľkého srdca a egoizmu. Nehrajte sa s týmito dámami, pretože skôr alebo neskôr ona vyhrá. Napriek tomu, že sú spokojné s neuveriteľným zmyslom pre humor, neumožňujú, aby ich niekto vysmieval. Ony vždy chcú byť v centre pozornosti a nikdy netrpia mužskou nepozornosťou. Muži strácajú svoje hlavy v ich prítomnosti.

September

Tieto ženy sú milé, disciplinované, krásne dievčatá, ale nikdy neodpustia tomu, kto ich zradí. Tak dávajte pozor, aby ste im neublížili, pretože pomsta vás neminie. Septembrové dievčatá chcú dlhé vzťahy. Nie sú to dievčatá na jednu noc. Na druhej strane sú veľmi náročné voči svojmu partnerovi a žiadajú od neho splniť všetky ich požiadavky. Ich myseľ robí chyby bez toho, aby sa spýtala srdca.

Október

Ženy narodené v októbri majú silu demonštrácie a nezávislosti. Majú charakter zo železa, ale sú veľmi emotívne. Zriedka plačú pred ostatnými ľuďmi. Sú chytré, no nemožno otvoriť ich dušu všetkým, pretože vedia, že ľudia majú tendenciu zneužívať iných. Iné ženy často nenávidia zo závisti.

November

Novembrová dáma je vždy o krok vpred pred ostatnými. Okamžite rozpozná lož. Nemali by ste sa hrať s týmito ženami, pretože to pre vás skončí zle. Dôležitá vec, ktorú treba vedieť o týchto ženách – ak ste pripravení počuť pravdu, nikdy sa nepýtajte na ich názor.

December

Tieto ženy sú šťastné, zvyknú byť príliš skoro netrpezlivé, ale za to vždy nájdu spôsob, ako výjsť z akejkoľvek situácie ako víťaz. Ony vedia, ako zdvihnúť náladu. Zvyčajne to trvá len pár minút, aby si vás získali. Ich srdce je veľké, ale keď ich niekedy ľudia zradia, Boh je na ich strane a na konci dostanú, čo si zaslúžia.