• Dnes je: Nedeľa 29. septembra 2024 meniny má Michal, Michaela

Aký šport vám vyhovuje najviac podľa horoskopu?

Aký šport vám vyhovuje najviac podľa horoskopu?

Niektoré znamenia vás možno prekvapia.

Základom každého športu je, aby vás bavil a prinášal vám do života radosť. Nenúťte sa do toho, ak vám to nie je po chuti.

Ak patríte k ľuďom, ktorý sledujú horoskopy, tak si prečítajte tento článok a zistite, aký šport je pre vaše znamenie vhodný.

Niektoré znamenia vás možno prekvapia.

Baran

Barani patria k aktívnym, energetickým aj súťaživým ľuďom. V obľube majú športy, kde dokážu preukázať svoje fyzické schopnosti. Obzvlášť sa im darí v kolektívnych športoch, kde sú nenahraditeľnými, dokonca i vodcami tímov.

vhodný šport: hokej, cyklistika, futbal

Býk

Býk je odhodlaný, systematický a vytrvalý. Uprednostňuje šport v prírode. Keď sa pre tento šport nadchne, pozitívny vzťah si k nemu dokáže udržať dlhodobo.

vhodný šport: beh na lyžiach, plávanie, turistika

Blíženci

Blíženci pohyb milujú. Najdôležitejšie je, aby sa pri športe nenudili. Vyhľadávajú predovšetkým pohybové aktivity, pri ktorých sa môžu rozprávať. Radi skúšajú nové športové aktivity.

vhodný šport: aerobik, joga, volejbal

Rak

Všetky horoskopy vám povedia, že rak je citlivý a vnímavý. Nemá rád napäté situácie a taktiež prehry. Preto volí skôr individuálne športy, nerád sa totiž podriaďuje iným. Rakom vyhovujú oddychové cvičenia.

vhodný šport: aquaaerobik, Pilates, turistika

Lev

Levy túžia po obdive aj pri športe, potrebujú jednoducho vyhrávať. Pri kolektívnych hrách sa neradi prispôsobujú spoločnej taktike, kvôli čomu sa môžu dostať do problémov s ďalšími spoluhráčmi.

vhodný šport: cyklistika, posilňovanie, veslovanie

Panna

Panny vnímajú šport ako spôsob zdravotnej starostlivosti. Dôležité je, aby šport prebiehal v čistom prostredí. Preferuje originálne športové aktivity.

vhodný šport: tenis, streľba, krasokorčuľovanie

Váhy

Váham vyhovujú skupinové činnosti. Venujú sa predovšetkým telesným cvičeniam, ktoré prospievajú k vnútornej harmónii a zlepšujú rovnováhu.

vhodný šport: basketbal, balet, brušné tance

Škorpión

Škorpión nie je zrovna trpezlivý. Pri športovaní preto potrebuje prísny režim. Svoju prudkú povahou môže skrotiť tým, že sa bude držať presného tréningového plánu.

vhodný šport: beh, cyklistika, futbal

Strelec

Strelec patrí k najspokojnejším, ak môže svoje fyzické aktivity spojiť s cestovaním. Vhodné sú predovšetkým športy, kde sa naučí sebaovládaniu.

vhodný šport: horolezectvo, karate, lukostreľba

Kozorožec

Kozorožce patria k vytrvalcom. Majú veľkú sebadisciplínu, sú však konzervatívni a preto neradi skúšajú nové činnosti. Ide o individualistov, tímové športy im nevyhovujú.

vhodný šport: cvičenie s vlastnou váhou, rýchla chôdza, beh na lyžiach

Vodnár

Vodnár športuje rád. Má zmapované všetky novinky, neznáša nudu a baví ho prekonávať prekážky. Trénovaný vodnár má mimoriadnu vytrvalosť.

vhodný šport: bedminton, hokej, Zumba

Ryby

Ryby dávajú prednosť relaxačnému režimu, kde nevydajú zo seba toľko energie. Prospejú im cvičebné aktivity vedúce k duševnej rovnováhe.

vhodný šport: vodné športy, chôdza, Pilates


Odporúčame:

Horoskopy