• Dnes je: Sobota 27. júla 2024 meniny má Božena

Všetkých 12 znamení a ich obľúbené drinky

Všetkých 12 znamení a ich obľúbené drinky

Vaše znamenie môže ovplyvniť vaše preferencie a vkus aj v oblasti pitia.

Každé znamenie má svoje charakteristické vlastnosti a osobnostné rysy, ktoré sa môžu odrážať aj v ich preferovaných alkoholických nápojoch.

Tu je zoznam drinkov, ktoré by sa mohli hodiť k jednotlivým znameniam.

Baran (21. marec – 19. apríl)

Ako energickí a odvážni jedinci preferujú Barani silné a osviežujúce nápoje. Koktaily s vodkou, ako je Martini alebo Cosmopolitan, sú pre nich ideálnou voľbou. Sú pripravení vyskúšať nové a vzrušujúce chuťové kombinácie.

Býk (20. apríl – 20. máj)

Býci sú známi svojou zmyselnosťou a túžbou po luxuse. Milujú kvalitné nápoje a často si doprajú víno či šampanské. Sú tiež spokojní s tradičnými drinkami ako napríklad Old Fashioned, ktoré sú známe svojou vyváženou a silnou chuťou.

Blíženci (21. máj – 20. jún)

Blíženci sú zvedaví a nezávislí, takže radi experimentujú s rôznymi druhmi nápojov. Môžete ich vidieť s koktaily, ktoré ponúkajú širokú škálu chutí a ingrediencií. Mojito alebo Gin Tonic sú ich obľúbené voľby, ktoré im umožňujú objavovať nové a zaujímavé kombinácie.

Rak (21. jún – 22. júl)

Raci sú vnímaví a emocionálni jedinci, ktorí preferujú jemné a harmonické nápoje. Často si dávajú prednosť vínu, najmä ružovému alebo ľahkému bielemu. Pre nich je dôležité, aby nápoj podporil ich relaxáciu a pohodu.

Lev (23. júl – 22. august)

Levy majú radi luxus a zábavu, takže preferujú nápoje, ktoré sú nápadné a pôsobivé. Koktaily ako Mai Tai alebo Margarita, ktoré sú servírované s dekoráciou a kúskami ovocia, sú ich obľúbenou voľbou. Radi sa prezentujú a užívajú si život naplno.

Panna (23. august – 22. september)

Praktické a precízne panny uprednostňujú čisté a jednoduché nápoje. Najčastejšie si dávajú prednosť vínu, najmä kvalitnému červenému alebo bielemu. Sú opatrní a chcú si vychutnať každý dúšok.

Váhy (23. septembra – 22. október)

Váhy majú rady harmóniu a vyváženosť vo všetkom, vrátane pitia. Milujú elegantné a sofistikované nápoje ako Martini alebo Bellini. Sú ochotní investovať do kvalitného alkoholu a ocenia umenie miešania dokonalého drinku.

Škorpión (23. október – 21. november)

Škorpióni sú vášniví a intenzívni jedinci, ktorí majú radi silné nápoje. Whisky alebo bourbon sú ich obľúbené voľby, ktoré odrážajú ich vnútornú silu a odhodlanie. Sú ochotní experimentovať s rôznymi druhmi whisky a ocenia ich bohatú a zložitú chuť.

Strelec (22. november – 21. december)

Strelci sú dobrodružní a slobodomyseľní jedinci, ktorí majú radi nápoje s exotickým nádychom. Koktaily ako Pi?a Colada alebo Caipirinha sú pre nich ideálnou voľbou. Milujú objavovanie nových kultúr a chutí.

Kozorožec (22. december – 19. január)

Kozorožci sú praktickí a konzervatívni jedinci, ktorí preferujú klasické a tradičné nápoje. Často dávajú prednosť whisky alebo ginu s tonikom. Majú radi jednoduchosť a kvalitu.

Vodnár (20. január – 18. február)

Vodnári sú nekonvenční a originálni jedinci, ktorí radi skúšajú nové a netradičné nápoje. Sú otvorení novým zážitkom a novým chuťovým kombináciám. Mojito s netradičnými prísadami alebo koktaily s exotickým ovocím sú pre nich ideálnou voľbou.

Ryby (19. február – 20. marec)

Ryby sú snové a romantické bytosti, ktorí sa cítia priťahovaní nápojmi s jemnými a sladkými chuťami. Radi si doprajú koktaily ako Pi?a Colada alebo Sex on the Beach. S obľubou objavujú nové a neobvyklé kombinácie.


Naše znamenie skutočne môže ovplyvňovať preferencie v rôznych oblastiach, ale radšej než na znamenie sa vášho kamaráta opýtajte, čo rád pije.