• Dnes je: Sobota 27. júla 2024 meniny má Božena

Záľuby podľa znamenia. Čo robia znamenia vo voľnom čase?

Záľuby podľa znamenia. Čo robia znamenia vo voľnom čase?

Záľuby môžu byť najrôznejšie bez ohľadu na vek alebo pohlavie.

Nie je ale náhodou, že ľudia narodení v rovnakom znamení si budú rozumieť, pretože budú mať pravdepodobne rovnakú záľubu v trávení voľného času.

Čo vám ako záľubu predpovedali hviezdy?

Baran

Súťaživý baran je učarovaný všetkými aktivitami, pri ktorých si môže energiu vybiť a zároveň všetkým predviesť, že je vo všetkom najlepšie. Najčastejšie ho teda nájdete pri športových aktivitách.

Býk

Býci majú radi pohodlie domova, ktoré si dokážu veľmi útulne zariadiť. Medzi ich záľuby patrí maľovanie, varenie alebo záhradníčenie.

Blíženci

Blíženci sú veľmi spoločenskí a neustále potrebujú skúšať nové veci. Pri každej zábave zostanú len krátko, pretože ich po chvíli začne nudiť. Záľuby blížencov sú rozmanité od lúštenia krížoviek po vymetanie večierkov.

Rak

Povaha rakov je skôr introvertná a tomu zodpovedajú aj aktivity, ktorým sa venujú vo svojom voľnom čase. Zrejme ich teda nenájdete uprostred kolektívneho športu, ale skôr samotného na prechádzke v prírode, kde môžu pustiť uzdu svojim melancholickým myšlienkam.

Lev

Levy milujú všetky aktivity, pri ktorých prídu do kontaktu s inými ľuďmi. Neznášajú nudu a tak majú široký obzor koníčkov. Môžu sa začítať do najlepšej knihy roka alebo na hodinách tanca.

Panna

Panny sú veľmi intelektuálne založené, takže niet divu, že medzi ich koníčky patrí hranie šachu, lúštenie najrôznejších hádaniek a rébusov.

Váhy

Váhy milujú umenie a užívajú si všetky prejavy umelecky nadaných jedincov – od čítania kníh, až po navštevovanie galérií či počúvanie hudby.

Škorpión

Škorpióni majú veľmi plachú povahu a tak svoj voľný čas najradšej trávia osamote. Najradšej hľadajú svoj vnútorný pokoj za pomoci jogy alebo meditácie.

Strelec

Nikoho neprekvapí, že dobrodružní strelci milujú kempovanie a cestovanie. Títo ľudia nikdy neposedia a neustále sa vrhajú v ústrety všetkým akčným činnostiam.

Kozorožec

Tak ako sú kozorožci veľmi aktívni v zamestnaní, majú tiež radi svoj pokoj v pohodlí domova. Najradšej teda skrášľujú svoj domov a starajú sa o rodinu.

Vodnár

Vodnári nikdy nejdú s prúdom a tak majú najradšej koníčky, ktoré sa vymykajú bežným ľuďom. Milujú najnovšie technológie, ale napríklad aj akčné horolezectvo.

Ryby

Ryby milujú romantické aktivity vo dvoch, ako je sledovanie filmu alebo televízie vo dvoch. Ako skutočné vodné znamenie nepohrdnú ani vodnými športmi.