• Dnes je: Utorok 19. marca 2024 meniny má Jozef

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Astrológia nám nehovorí, čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv.

Veľmi veľa ľudí sa zaujíma o astrológiu, a ešte viac zvedavcov si každý deň ráno prečíta svoj denný horoskop, aby sa dozvedeli čo ich čaká. Ak k nim nepatríte, mali by ste to určite napraviť.

Naučte sa zakomponovať obsah horoskopu pre každý deň do svojej každodennej rutiny a využite pritom naplno všetky pozitívne posolstva hviezd. Môžete tak dosiahnuť úspech o mnoho jednoduchšie ako si myslíte.

Aj keď horoskopy nie je možné zúročiť ako predpoveď, ktorej by ste sa mali úplne držať, sú skvelý nástroj, ktorý je možné využiť ako všeobecné pokyny pre život. V každom prípade, horoskop vám môže pomôcť otvoriť svoju myseľ novým možnostiam. A to aj takým, ktorým ste doteraz neverili.

Denný horoskop berie v úvahu najmä postavenie mesiaca voči slnečným znameniam. Mesiac sa pohybuje rýchlo a jednotlivými znameniami prejde za dva a pol dňa. Ovplyvňuje vašu náladu a emócie. Denný horoskop je zjednodušene povedané predpoveďou toho, čo by vás v ten deň mohlo postretnúť. Môžete si z neho vziať napríklad to, čo sa vám bude hodiť pre vaše pracovné záležitosti, budete sa potom lepšie orientovať v rozhodnutiach na pracovisku, alebo aj vo vzťahoch.


Ako najlepšie zakomponovať horoskopy do každodennej rutiny ?

1. Predtým ako vstanete z postele prečítajte si horoskop

Ešte pred raňajkami, alebo ranným cvičením si prečítajte svoj denný horoskop, aby ste si mohli naplánovať denný plán a aj pripraviť myseľ pre ďalší deň. Keď budete vedieť s akou energiou pracovať, môžete ju vytvarovať do majstrovského diela miesto toho, aby ste ju pošlapali. Nenecháte sa unášať iba tým čo vám deň prinesie, ale svoju myseľ prispôsobíte aj dňu, ktorý vás čaká.


2. Meditujte a načúvajte intuícii

Existujú predvídateľné energie, ktoré môžu denný horoskop posilniť. Nechajte svoje telo, aby po prečítaní horoskopu s Vami hovorilo a povedalo vám, čo je pre vás najlepšie. Niekedy vám naznačí, že by bolo lepšie zrušiť plány a radšej zostať doma, alebo robiť niečo iné. Inokedy zase naznačí, že bude lepšie urobiť prácu čo najskôr, alebo v inom prípade, že by bolo lepšie relaxovať. Vaša intuícia bude spolupracovať s vaším denným horoskopom. Akonáhle sa to naučíte praktikovať, pôjde to samé.

3. Nasmerujte energiu správne

Po prečítaní horoskopu a meditácii o tom čo vám hovorí vaše telo a intuícia nasmerujte svoju energiu na činnosť, ktorú máte v úmysle spraviť. To je zásadná vec. Akonáhle viete, čo vám hviezdy nachystali na ten ktorý deň, predstavte si ako energiu využijete k plnému a pozitívnemu výsledku. Tiež sa tým zbavíte strachu a predsudkov. Znalosť emócii Vám pomôže navigovať deň tak, aby bol kreatívnejší. Jednoducho sa pripravíte na to, čo musíte splniť v konkrétny deň. Čím viac pozitívnej energie do toho vložíte, tým lepších výsledkov dosiahnete.


Astrológia nám nehovorí, čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.


Odporúčame:

Horoskopy