• Dnes je: Piatok 18. októbra 2024 meniny má Lukáš

Každému znameniu pristane iná farba a štýl! Aké ozdoby nechtov sa hodia k vám?

Každému znameniu pristane iná farba a štýl! Aké ozdoby nechtov sa hodia k vám?

Milé dámy, ak každý mesiac riešite, aké nechty – farba, zdobenie, štýl – si nechať urobiť, máme pre vás jednoduchú pomoc. Držte sa horoskopu, ktorý vám jasne poradí, akú manikúru zvoliť, a to podľa vášho znamenia zverokruhu.

Baran (21.3. – 20.4.)

Odvážny, drzý a dobrodružný, to je len niekoľko prídavných mien, ktoré astrológov napadnú pri definovaní vášho zapáleného ducha, milí Barani. Vaša charizmatická povaha vyžaduje niečo, čo by samo o sebe zažiarilo, niečo také divoké ako vy. Rozhodne sa pre vás hodí výrazná červená farba nechtov.

Býk (21.4. – 21.5.)

Ste kreatívne, skromné a štedré duše. Ste dieťa prírody, a tak nasmerujte svojho vnútorného ducha týmto smerom. Pre farby svojich nechtov voľte zemité tóny, napríklad odtiene zelenej, a pamätajte, že nemusia byť vždy ponuré a monotónne, trocha nail artu nikomu neublíži.

Blíženci (22.5. – 21.6.)

Prečo mať jednu farbu, keď môžete mať všetky? Pestrofarebná manikúra je ideálnym spôsobom, ako vyjadriť vaše koketné a hravé ja s odkazom: „Tak rýchlo, nudím sa!“. Avšak stačí vám francúzska manikúra s farebnými špičkami nechtov, len na trochu vzrušenia a povzbudenia nálady.

Rak (22.6. – 22.7.)

Jemné pastely, najmä v orgovánovom tóne, ktorý vyžaruje krásu a pokoj, je skvelou voľbou pre vášho ducha a srdce.

Lev (23.7. – 22.8.)

Dráma a okázalosť, nič menšieho nesmiete mať. Vaše nechty by mali byť lesklé a trblietavé, to pravé pre vašu temperamentnú dušu.

Panna (23.8. – 22.9.)

Vaša starostlivá pozornosť k detailu vás núti túžiť po niečom klasickom. Elegantná francúzska manikúra sa bude skvele hodiť k vašej osobnosti.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Ružová je jedným z najuniverzálnejších odtieňov v celej svojej škále, pretože je jednoduchá, štýlová a hravá. Avšak vyvarujte sa sladkej detskej ružovej a zvoľte skôr staroružové jemné tóny.

Škorpión (24.10. – 22.11.)

Tmavších odtieňov sa vôbec nemusíte báť. Presne vyjadrujú vašu osobnosť. Potrebujete, aby vaše nechty zodpovedali vašej úrovni intenzity. Nebojte sa hnedej, čiernej či šedej.

Strelec (23.11. – 21.12.)

Pazúriky so zvieracou potlačou, to je to pravé dobrodružstvo pre vás. Popustite uzdu svojej divokej a duši.

Kozorožec (22.12. – 20.1.)

Praktické a nenápadné nechty do práce, to je to, čo potrebujete. Kratšie nechty a neutrálny odtieň pre všetky spoločenské situácie. Hlavne na seba nijako neupozorňovať.

Vodnár (21.1. – 20.2.)

Vy jediná si môžete dovoliť na nechtoch farebnú a výraznú dúhu, pretože ste divoká a sebavedomá. Každý necht iný, fosforové odtiene sú povolené.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Vaša súcitná duša si nezaslúži nič iné ako ten najkrajší modrý odtieň. Farba vody, mora, oceánu je to pravé pre vašu melancholickú povahu.