• Dnes je: Sobota 27. júla 2024 meniny má Božena

Vyberajte darčeky jednoducho, podľa znamení zverokruhu

Vyberajte darčeky jednoducho, podľa znamení zverokruhu

Možno vám práve toto pomôže nájsť inšpiráciu.

Napriem tomu, že obdarovávaných ľudí väčšinou dobre poznáte, mávate veľakrát určite problém, aký im kúpiť darček.

Skúste si pomôcť znamením zverokruhu. Možno vám práve toto pomôže nájsť inšpiráciu.

Je jasné, že ľudia, ktorí sa narodili v tom istom znamení úplne totožní nie sú, ale predsa len niektoré osobnostné rysy sú typické pre to ktoré znamenie.

Baran je vo svojej podstate skromný človek, kľudne by sa zaobišiel aj bez darčekov. Určite mu nekupujte oblečenie ani žiadnu knihu, takéto dary by baran neocenil. Baran potrebuje darček, ktorý mu dodá vzrušenie. Ocení lístky na obľúbenú hudobnú skupinu, alebo adrenalinový zážitok o ktorom celý rok hovoril. Barani potrebujú niečo, na čo sa budú tešiť.


Býk býva doslova „mlsný“ po darčekoch a rozhodne mu nebude stačiť luxusná bonboniera. Má totiž rád praktické darčeky. Býk najviac ocení darček, ktorý mu dodá pocit, že žije v luxuse. Môže sa jednať o darčekový poukaz na wellness pobyt, prípadne mu môžete naplánovať víkend na mieste kde ešte nikdy nebol a najlepšie s nezabudnuteľným výhľadom na more alebo hory.

Blíženci sú vtipné a inteligentné znamenie takže ocenia dary, ktoré sú tiež vtipné a inteligentné. Je o nich známe, že neudržia dlho pozornosť keď sa začnú nudiť. Je lepšie im dať viac menších darčekov ako jeden veľký. Vyberajte im darčeky s ktorými môžu pracovať rukami. Ak sú kreatívni, tak ich poteší napríklad súprava na obrábanie dreva prípadne maľovanie. Určite tiež ocenia darčekové balenie, ktoré bude obsahovať veľa ich obľúbených predmetov.

Rak je skvelý príjemca darčekov. Nezáleží mu čo dostane, ale musí to byť od srdca a to rak veľmi dobre spozná. Rakovi kúpte niečo plné spomienok. Najideálnejším darčekom je fotografická kniha plná spomienok z výletov, dovoleniek a spoločenských stretnutí.


Lev má rád luxus a drahé veci. Na rozdiel od Býkov však chce Lev zažiť extravaganciu. Ak mu chcete spraviť radosť nepochybíte napríklad exkluzívnou fľašou kvalitného vína, alebo lístkami do divadla aby sa mohol ukázať, prípadne pozvanie do drahej reštaurácie. Práve kvôli Levovi sa sami budete musieť neskôr uskromniť.


Panny - tak tu je to trocha problém, ale nie neriešiteľný. Panny sú praktické o čom svedčí aj to, že majú veľmi dobre pripravený zoznam možnosti. To vyzerá ako jednoduchá úloha, sú však veľmi nerozhodné v konkrétnych veciach. Oblečenie a módu úplne vylúčte, aj tak by ste sa netrafili. Ocenia darčeky vysokej kvality a hodnoty avšak skôr konzervatívneho vzhľadu. Určite sa potešia z vecí ktoré využijú ako športové potreby, plánovacie kalendáre a tiež knihy.


Váhy milujú niečo krásneho a žiarivého, takže podľa tohto pravidla môžete vyberať tie pravé - vhodné darčeky. Hlavne sa dobre presvedčte, či nekupujete niečo nevhodné, lebo váhy majú tendenciu darčeky vymieňať a vracať. Darujte im niečo čo sa im hodí do bytu, nejaký designový kus nábytku, prípadne i jednoduchú vec ako jahody obalené v čokoláde - tie sa nedajú vrátiť ani vymeniť.

Škorpión Ľudia v tomto znamení sú záhadné osoby. Vyberajte im preto tajomné darčeky. Nie je však vôbec jednoduché pre nich nakupovať. Túžia po darčekoch nad ktorými môžu premýšľať. Sú fanúšikmi strašidelných vecí, preto detektívka vo forme knihy alebo filmu môže byť dobrá voľba. Určite by bol zaujímavý aj nejaký adrenalinový zážitok v spojení temna a záhad.


Strelec je dobrodruh a má rád zábavne aktivity. Vzrušenie a srandičky to sú veci, ktoré sú pre strelca dôležité. Určite sa bude pre neho hodiť nejaký víkendový pobyt, alebo kurz kam s nim môžete prípadne chodiť aj vy.


Kozorožec tvrdo pracuje na svojom postavení preto ak mu kupujete darček tak vyberajte taký, aby zohľadňoval jeho úsilie a úspechy. Aj kozorožec ocení luxusný darček, ale má rád hlavne menšie darčeky, ktoré nie sú moc honosné. Priťahujú ho kvalitné remeselné výrobky, napríklad kožený opasok, alebo originálna kravata, prípadne knihy o ľudoch ktorých obdivuje.


Vodnár má zvyčajne výnimočné chute, vyberajte preto niečo, čo vystihne jeho individualitu a rovnako má humanitné povahové rysy. Miluje technológie, preto bude mať radosť z elektroniky ako napríklad telefón, alebo tablet. Tomuto znameniu určite spraví radosť aj kniha či niečo, čo súvisí s astrológiou.


Ryby rovnako ako ľudia v znamení raka ocenia niečo čo bude od srdca. Všetko čo vyberiete s láskou a starostlivo sa bude hodiť. Ryby žijú tak trochu vo svojom imaginárnom svete, takže kniha o náboženstve, alebo vesmíre bude to pravé čo sa bude hodiť. U rýb sa zamyslite najmä nad darčekmi ktoré oslavujú ich kreatívnu a duchovnú stránku. Tiež je v ich obľube byť obdarovaný ručne vyrobeným výrobkom.


Odporúčame:

Horoskopy